Vastgoedaanbod

Als gemeente verkopen en verhuren we vastgoed. Bijvoorbeeld voor de eigen huisvesting of het realiseren van gemeentelijke beleidsdoelen. Het kan onder andere gaan om maatschappelijke voorzieningen, bedrijfsgebouwen woningen of onbebouwde grond.

Verhuur openbare inschrijving

Ruimte huren in ’s-Hertogenbosch? Als gemeente verhuren we vastgoed. U kunt via de website van Makelpunt het aanbod vinden dat wij als gemeente te huur aanbieden. We streven ernaar om daar al onze voor verhuur beschikbare vastgoed weer te geven.

Verhuur 1 op 1

De gemeente ’s-Hertogenbosch publiceert alle voornemens tot onderhandse (1 op 1) verhuur van onroerend goed (gebouwd en ongebouwd). Hieronder vindt u deze publicaties. Hierin staan onder andere de details van het perceel of gebouw, een onderbouwing van het voornemen en de termijn waarbinnen u kunt reageren naar aanleiding van de betreffende kennisgeving.

Publicaties

Hiermee geeft de gemeente ’s-Hertogenbosch uitvoering aan de uitspraak van de Hoge Raad in het ‘Didam’-arrest van 26 november 2021.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via het digitaal contactformulier.

Het insturen van vragen door middel van het contactformulier geldt niet als een reactie op de betreffende publicatie en wijzigt de reactietermijn voor het indienen van een reactie of bezwaar niet.

Niet gevonden wat je zocht?

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met de gemeente ’s-Hertogenbosch.