Foto van een weiland

Inschrijven voor pachtgrond

Aangemaakt op: 11-09-2023
Laatste wijziging op: 02-10-2023 13:43:22

De gemeente heeft grond in eigendom, die tijdelijk wordt verpacht aan agrarische ondernemers. Dit doen we, totdat de grond nodig is, voor de gemeentelijke doeleinden. Wij vinden het belangrijk dat tot die tijd grond landbouwkundig goed en duurzaam beheerd wordt. Voor het pachtseizoen 2024 kunt u zich via een openbare inschrijving aanmelden.

Openbare inschrijving

De kavels voor de openbare inschrijving worden aangeboden via de website van Pachtgrond van Saltus Beheer B.V. Wilt u in aanmerking komen voor de pachtgronden van de gemeente ’s-Hertogenbosch? Maak hiervoor een account aan op de genoemde website. Per bedrijf kunt u voor alle kavels inschrijven, echter er geldt een gunningslimiet van 2 kavels per bedrijf.

De inschrijving sluit op 26 september 14:00 uur. In oktober van dit jaar wordt bekend gemaakt aan wie de kavels zijn gegund.

Onderdelen gunning

Met betrekking tot de gunning van de pachtgronden, spelen een aantal onderdelen een rol. Per onderdeel worden punten toegekend. De onderdelen die gelden voor de inschrijving zijn de afstand tot de kavel, pachtsom en duurzaamheidsmaatregelen. Zodra de inschrijving opengesteld wordt kunt u deze terugvinden op de website van Pachtgrond.

Meer informatie

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met Carla van den Bosch, van de afdeling Wonen & Grondzaken. Zij is telefonisch te bereiken op maandag tot en met donderdag via telefoonnummer 073 – 615 5824.

Niet gevonden wat je zocht?

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met de gemeente ’s-Hertogenbosch.