Nieuwe stap in loopbaan voor directeur Weener XL

Aangemaakt op: 06-05-2024
Laatste wijziging op: 07-05-2024 09:27:07

Sjoerd van het Erve, directeur van Weener XL, zet in september een nieuwe stap in zijn loopbaan door zich aan te sluiten bij Berenschot als associé. In deze nieuwe rol zal hij zijn expertise delen met andere publieke organisaties in Nederland.

Na een indrukwekkende periode van 26 jaar stopt Sjoerd van het Erve als directeur van Weener XL. Hij blikt terug op zijn tijd met dankbaarheid voor de kansen die hij heeft gehad. Ook is hij trots op de bijdragen van de medewerkers van Weener XL aan de samenleving.

Sjoerd van het Erve begon zijn carrière bij de afvalstoffendienst en groeide door naar verschillende functies, uiteindelijk als directeur van Weener Groep, vervolgens van Weener XL. Daarbij was hij ook programmadirecteur datastad. Hij heeft al deze rollen succesvol en met veel toewijding vervuld. De gemeente ’s-Hertogenbosch is hem dankbaar voor zijn jarenlange inzet.

Sjoerd van het Erve blijft tot 1 september zijn functie als directeur Weener XL vervullen.

In de komende maanden zal de gemeente ’s-Hertogenbosch zich gaan beraden over hoe de ruimte die ontstaat door het vertrek van Sjoerd van het Erve ingevuld kan worden. Gezien de sterke fundamenten binnen Weener XL is er vertrouwen in het vinden van een passende oplossing.

Niet gevonden wat je zocht?

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met de gemeente ’s-Hertogenbosch.