Voetbalveldje met rode goals

Wat vindt u van uw buurt? Doe mee!

Aangemaakt op: 30-10-2023
Laatste wijziging op: 30-10-2023 14:55:52

Als gemeente willen we graag weten hoe het gaat met de leefbaarheid en veiligheid van buurten in onze gemeente. Daarom doen we onderzoek in de vorm van een vragenlijst. Met de resultaten werken we aan prettige buurten en een veilige gemeente. Misschien heeft u de brief ontvangen. In dat geval kunt u de instructies in de brief volgen. Maar ook als u geen brief heeft ontvangen, kunt u meedoen!

De vragenlijst gaat over verschillende onderwerpen. Voelt u zich veilig, gezond en gelukkig? Hoe gaan buren met elkaar om? Bent u tevreden met de voorzieningen in uw omgeving? Hoe vaker de vragenlijst wordt ingevuld, hoe beter wij te weten komen wat inwoners ervaren en belangrijk vinden.

Hoe kan ik meedoen aan het onderzoek?

Halverwege oktober ontvingen zo’n 20.000 huishoudens een brief om de vragenlijst in te vullen. De adressen hebben we geselecteerd via een steekproef. Woont u in de gemeente ’s-Hertogenbosch en heeft u geen brief ontvangen? U kunt dan toch meedoen. U maakt dan ook kans op één van de 100 cadeaubonnen ter waarde van €25. U vindt hierover meer informatie op de pagina Leefbaarheid.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het onderzoek op de pagina Onderzoek en statistiek. Hier vindt u ook rapporten van eerdere onderzoeken.

Niet gevonden wat je zocht?

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met de gemeente ’s-Hertogenbosch.