Maak ons wijzer!

De gemeente werkt graag samen met inwoners aan een prettige, duurzame en veilige leefomgeving. Daarom zijn wij benieuwd naar uw mening over een aantal onderwerpen. Deze onderwerpen hebben wij verdeeld over drie vragenlijsten. U kunt zelf kiezen welke vragenlijst u invult. Als u een vragenlijst hebt ingevuld, maakt u kans op één van de tien cadeaubonnen van €20.

Onderzoeksbureau Research 2Evolve verzamelt voor ons de resultaten. Met vragen kunt u hen bellen via het gratis telefoonnummer 0800 333 3300. Of een e-mail sturen naar servicedesk@r2e.nl.

Hieronder vindt u de drie vragenlijsten. Klik op de blauwe knop van de vragenlijst die u wilt invullen. Met uw antwoorden en gegevens gaan wij uiteraard vertrouwelijk om.

Onderzoek Leefbaarheid en Veiligheid

Vragenlijst Leefbaarheid en Veiligheid gaat vooral over een prettige en veilige leefomgeving. We stellen bijvoorbeeld vragen over hoe mensen in uw buurt met elkaar omgaan en of u zich veilig voelt in uw buurt.

Start vragenlijst Leefbaarheid & Veiligheid

Onderzoek wijk

Vragenlijst Wijk gaat vooral over een prettige en duurzame leefomgeving. We stellen bijvoorbeeld vragen over de verkeersveiligheid in uw buurt, de bereikbaarheid van uw buurt en het onderhoud van het groen. En of u wel eens wateroverlast hebt als het hard regent.

Start vragenlijst onderzoek Wijk

Onderzoek gemeente

De onderwerpen in deze vragenlijst gaan vooral over ’s-Hertogenbosch als aantrekkelijke gemeente om in te wonen. We stellen bijvoorbeeld vragen over waar u als inwoner trots op bent. En hoe u het liefst contact heeft met de gemeente.

Start vragenlijst gemeente


Hebt u vragen over het onderzoek? De veelgestelde vragen (pdf) en antwoorden hebben we voor u op een rij gezet.