Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente 's-Hertogenbosch

Op de hoogte

Zoekt u nieuws over de gemeente? Wilt u weten welke plannen wij hebben of welke regels hier gelden? Zoekt u een publicatie? Dit overzicht helpt u verder.

Nieuws

Bekendmakingen

Bekendmakingen zijn bijvoorbeeld verkeersbesluiten, een nieuw bestemmingsplan, een vergunning voor een evenement, een verbouwing of het kappen van een boom. De gemeente ‘s-Hertogenbosch neemt jaarlijks veel besluiten over zaken die over uw buurt gaan.

Op de hoogte blijven?

De aanvragen en besluiten die de gemeente neemt, vindt u op overuwbuurt.overheid.nl. Wilt u op de hoogte blijven van wat er in uw omgeving speelt?

Bestemmingsplannen/ruimtelijke plannen

Een bestemmingsplan regelt waar en hoeveel er in de stad mag worden gebouwd. U kunt ontwerp- en vastgestelde bestemmingsplannen bekijken via de landelijke website, Ruimtelijkeplannen.nl.

Op de hoogte blijven?

U kunt zich aanmelden voor de e-mail attenderingsservice van nieuwe ruimtelijke plannen.

Bestuurlijke informatie

Wanneer en waarover vergadert de gemeenteraad? Dat staat in deze kalender.

Op de hoogte blijven?

Wilt u graag op de hoogte blijven van komende vergaderingen? Of hebt u interesse voor politieke thema’s als financiën, cultuur of duurzaamheid? Meldt u zich dan aan voor de e-mail attenderingsservice.

Regelgeving

Al onze verordeningen, regels en richtlijnen zijn te vinden op overheid.nl en officielebekendmakingen.nl. Denk bijvoorbeeld aan de Algemene Plaatselijke Verordening. Ook regelgeving van een paar jaar terug kunt u nog bekijken.