Tweede Kamerverkiezingen

Op deze pagina leest u informatie en de uitslagen van de Tweede Kamer verkiezingen in de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Uitslag Kiesring 18

Proces verbaal O3 Kieskring 18 (pdf)

Controleverslag kieskring 18 (pdf)

Totaaluitslag Kieskring 18 (Excel bestand)

Uitslag tweede Kamerverkiezing ’s-Hertogenbosch

Telling gemeente 's-Hertogenbosch (Excel bestand)

Totaal uitslag gemeente 's-Hertogenbosch (pdf)

Verslag controletelling gemeente 's-Hertogenbosch (pdf)

 

Informatie over de organisatie van de verkiezingen

Verkiezingsposters

Politieke partijen kunnen verkiezingsposters opplakken op de daarvoor aangewezen plekken. De plakplaatsen vindt u in dit overzicht (pdf). Plakken kan vanaf medio februari.

Zitting hoofdstembureau

Op maandag 22 maart om 10.00 uur stelt het hoofdstembureau de aantallen stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen in de kieskring ‘s-Hertogenbosch vast. Deze zitting is openbaar. We plaatsen later meer informatie over hoe u de zitting (online) kunt bijwonen.

Het stemmen eindigt op 17 maart om 21.00. Daarna beginnen de stembureaus met het tellen van de stemmen. De stemmen van het mobiel stembureau worden geteld  in het Stadskantoor, Wolvenhoek 1 te ’s-Hertogenbosch.

Tellen briefstemmen en uitgebrachte stemmen van 15 en 16 maart

Op maandag 15 en dinsdag 16 maart openen we de retourenveloppen in het briefstembureau in Sporthal Maaspoort, Marathonloop 1 in ’s-Hertogenbosch.

We openen de retourenvelop en scheiden de stempluspas van de briefstemenvelop. Het openen begint op deze dagen om 08.00 uur en eindigt zodra het klaar is.

Op woensdag 17 maart zijn er twee briefstembureaus in Sporthal Maaspoort, Marathonloop 1 in ’s-Hertogenbosch (800 en 801). Op briefstembureau 800 begint het tellen van de briefstemmen om 08.00 uur en eindigt wanneer alle briefstemmen zijn geteld. Briefstembureau 801 begint om 16.00 uur met het openen van de retourenveloppen. De briefstemmen worden geteld zodra het openen is afgerond. Naar verwachting zal dit rond 22.00 uur zijn.

De stemmen die op maandag 15 en dinsdag 16 maart zijn uitgebracht worden ook geteld in Sporthal Maaspoort, Marathonloop 1 in ’s-Hertogenbosch. Het tellen begint 17 maart om 08.00 uur.