Digitale bezoekersregeling

Woont u in een gebied met betaald parkeren? Dan kunt u een bezoekersregeling aanvragen, zodat uw bezoek met korting kan parkeren. U kunt uw bezoek makkelijk digitaal (via smartphone of computer) of telefonisch aanmelden.  

We voeren de nieuwe digitale bezoekersregeling in fases in. De digitale bezoekersregeling is al actief in de parkeersectoren Paleiskwartier, De Vliert en Deuteren. Binnenkort is dit ook mogelijk in de andere parkeersectoren. Bewoners worden hierover geïnformeerd. Kijk voor meer informatie op de pagina Digitaal parkeren.

Aanvragen

De nieuwe digitale bezoekersregeling kunt u aanvragen als u woont in het Paleiskwartier, De Vliert of Deuteren. Per adres kunt u maximaal één bezoekersregeling aanvragen. Vraag via onderstaande knop met uw DigiD de bezoekersregeling aan. Na de aanvraag ontvangt u direct per e-mail de inloggegevens om uw bezoek aan te melden. 

Ik wil een bezoekersregeling aanvragen

Hoe meldt u uw bezoek aan?

Nadat u uw inloggegevens heeft ontvangen kunt u bezoek aanmelden.

Via uw smartphone / computer

U kunt uw bezoekers aanmelden via de website. U heeft hiervoor het meldnummer en de bijbehorende pincode nodig. Lees hiervoor de handleiding (pdf) over het gebruik van de digitale bezoekersregeling.

Ik wil bezoek aanmelden of afmelden

Telefonisch

U kunt uw bezoek ook telefonisch aanmelden. Bel dan naar 073 8440170. U krijgt een spraakcomputer aan de telefoon. Voer uw meldnummer en pincode in volg de instructies. Meer informatie leest u in de handleiding (pdf).

Voorwaarden

  • U kunt een bezoekersregeling aanvragen als u staat ingeschreven op een adres binnen parkeersector 303, 304, 315, 321.
  • De bezoekersregeling is alleen geldig in de parkeersector waar u woont.
  • U kunt maximaal één bezoekersregeling aanvragen per adres.
  • De bezoekersregeling vervalt wanneer u verhuist naar een adres buiten de parkeersector. Eventueel resterend saldo storten wij niet terug.

Tarieven

  • De bezoekersregeling zelf is gratis. U betaalt alleen de uren die uw bezoek parkeert.
  • Parkeren voor bezoekers kost € 0,05 per uur. Uw bezoek betaalt per minuut.
  • Afhankelijk van de betaaltijden in de wijk verschilt het maximaal aantal uren.

Parkeersector en maximaal aantal uur per maand

  • Paleiskwartier 100 uur (€ 5,00)
  • Deuteren 80 uur (€ 4,00)
  • De Vliert 60 uur (€ 3,00) 

Meer vragen?

Heeft u vragen? Kijkt u dan eens bij de veelgestelde vragen (pdf). Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de bezoekersregeling? Maak dan een afspraak.